10 september 2016

Home

Op-zeker BV is opgericht in 2009 en gespecialiseerd in scherminstallaties in de kassenbouw. Wij voeren kleinschalige tot zeer omvangrijke projecten (max 40 hectare) uit binnen Nederland én in het buitenland. We zijn klantgericht, kwaliteit gedreven, innovatief, oplossingsgericht, betrouwbaar en eerlijk. De medewerkers van ons bedrijf zijn harde werkers en streven naar de beste kwaliteit voor de klant. Wij werken aan een duurzame relatie met onze klanten, dit doen wij door samen met de klant de beste totaaloplossing te vinden voor de langere termijn.

Wij leveren voor u, voor alle mogelijke teelten, diverse typen scherminstallaties om het klimaat in de kassen optimaal te beheersen. Hierbij te denken aan de zogenoemde bovenschermen om de warmte binnen te houden, de zon buiten te houden en het licht zoveel mogelijk niet naar buiten te laten stralen, zodat aan alle normen kan worden voldaan. Maar ook de gevelschermen die de warmte binnenhouden en het licht buiten te houden.

Er wordt nog weleens een boete gegeven voor te veel lichtuitstoot, als er bijvoorbeeld een gording krom is of wanneer het doek ergens niet helemaal sluit, hiervoor hebben wij een nieuw gevelscherm ontworpen, waarbij zelfs een kromme gording dicht gemaakt kan worden en de kans dat het scherm op het begin en eind niet sluit nul is geworden.

Verder verzorgen wij het onderhoudt van scherminstallaties. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van alleen het doek, het vervangen van de nylondraden of het inspuiten van blokjes wanneer deze piepen en kraken. Ook zorgen wij voor reparaties wanneer er bijvoorbeeld een stuk doek gescheurd is of een profiel krom is.

Wij bouwen complete silo’s en onderhouden deze. Hierbij te denken aan het graven van het gat waar de silo komt te staan tot het leidingwerk en het plaatsen van het doek in de silo.

Wij buigen ook haken voor allerlei soorten projecten. Hierbij te denken aan het ophangen van verwarmingen en nevelinstallaties. Ook wanneer er een speciaal soort haak gebogen moet worden die u nergens kunt vinden kunnen wij in onderling overleg deze haak ontwerpen en het aantal wat u nodig heeft leveren.

Op-zeker kan u bij elk project bijstaan om gezamenlijk het beste resultaat te behalen!

Rob de Groot